Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Ο Καιρός στα Γρεβενα. Δείτε τη Καιρό θα κάνει μέχρι και την Κυριακή. Ο καιρός και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αναλυτικός πίνακας και Βίντεο

 

Καιρός

ΓΡΕΒΕΝΑ

Καταγραφή

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 20/03/2013

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, κατά περιόδους πιο πυκνές και μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 22 στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 25 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ακολουθείσθε μας στο Facebook

 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Grevena Γρεβενα Grevena Γρεβενα Grevena Γρεβενα Grevena Γρεβενα Grevena